The Orville is een Amerikaanse sciencefiction-komedie-drama-televisieserie gemaakt door en met in de hoofdrol Seth MacFarlane als hoofdrolspeler Ed Mercer, een officier in de lijn van verkennende ruimteschepen van de Planetary Union in de 25e eeuw. De show is voornamelijk geïnspireerd door de originele Star Trek en zijn opvolger van de volgende generatie, die beide zwaar parodiëren en eer bewijzen. Het volgt de bemanning van het ruimteschip USS Orville op hun episodische avonturen.

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Orville

The Orville is an American science fiction comedy-drama television series created by and starring Seth MacFarlane as series protagonist Ed Mercer, an officer in the Planetary Union’s line of exploratory space vessels in the 25th century. The show is inspired primarily by the original Star Trek and its Next Generation successor, both of which it heavily parodies and pays homage to. It follows the crew of the starship USS Orville on their episodic adventures.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *