https://www.youtube.com/watch?v=1zBWI5GKWJk

Genoten van het intro van Start Trek The Next Generation? De beschrijving van de avonturen van de verschillende bemanningen van the Starship Enterprise. Op zoek naar plaatsen waar nog geen mens is geweest. In een universum, die de grens van onze moeder aarde overschrijdt. Het universum waar de definitie van wat leven is niet is te geven. Het universum waar technologie geen grens kent. En alles voor handen is. Waar belastingheffing dus niet nodig is. In die wereld is respect voor het leven het enige wat telt om vrij door het universum te bewegen. Mooi om op deze plaats de bijzondere kenmerken van het universum van Star Trek te verzamelen. En je te verbazen.

Enjoyed the intro to Start Trek The Next Generation? The description of the adventures of the various crews of the Starship Enterprise. Looking for places where no one has gone before. In a universe that crosses the borders of our mother earth. The universe where the definition of what life is cannot be given. The universe where technology knows no boundaries. And everything is at hand. Where taxation is therefore not necessary. In that world, all that matters is respect for life to move freely through the universe. Nice to collect the special features of the Star Trek universe in this place. And to surprise you.

https://www.tfd.nl/

De Nederlandse website voor alle Star Trek fans!

The Dutch website for all Star Trek fans!

https://www.quotenet.nl/financien/belasting/a194749/op-naar-de-star-trek-economie-alles-wordt-gratis-en-iedereen-krijgt-een-basisinkomen-194749/

Quote en Star Trek economie. Hoezo belasting als alles gratis is?

Quote and Star Trek economics. Why tax when everything is free?

Ricky Turpijn

Space. The final frontier. These are the voyages of the starship Enterprise. To boldly go where no one has gone before.

Make it so and engage!

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *