NRC heeft nog geen bericht gewijd aan de oproep van Tim Hofman van het programma BOOS. Een oproep aan ambtenaren van de Belastingdienst om door te geven of en zo ja, welke ambtenaren die schuldig zijn aan de toeslagenaffaire hun positie hebben behouden. De vakbond heeft aangifte gedaan en de top van de Belastingdienst heeft haar afkeuring uitgesproken over deze oproep.

Hofman trekt nu een beerput open van collega’s die niet lekker in hun vel zitten en zaten in die jaren. Een soort bijltjesdag voor elk ongenoegen op de werkvloer richting eigen collega’s. Voor mij is dit grensoverschrijdend gedrag. Van de klikkende collega en van Hofman. Zo laat de strijder tegen grensoverschrijdend gedrag ook grensoverschrijdend gedrag zien. Het ene grensoverschrijdend gedrag trekt ander grensoverschrijdend gedrag aan. De revolutie eet haar eigen kinderen op.

Ricky Turpijn

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *